ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

camera2Στο οφθαλμολογικό ιατρείο φροντίζουμε ώστε να αξιοποιούμε στο μέγιστο τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία. Ως εκ τούτου έχουμε ενεργοποιήσει ένα πλήθος εξελιγμένων και πρωτοποριακών ηλεκτρονικών υπηρεσιών με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Πιο συγκεκριμένα:

- Μετά από δική σας άδεια διατηρούμε πλήρες ιατρικό ηλεκτρονικό φάκελο. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε την εξέλιξη της υγείας σας με κάθε λεπτομέρεια. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό στις περιπτώσεις ασθενών που χρειάζονται μακροχρόνια και συστηματική παρακολούθηση. Έτσι η επίσκεψή σας στο ιατρείο δεν αποτυπώνει μόνο την κατάσταση εκείνης της χρονικής περιόδου αλλά συνεκτιμάται σε συνδυασμό με το ιστορικό σας εξασφαλίζοντας άριστη παρακολούθηση. Επιπλέον είναι δυνατή η επανεκτύπωση συνταγών, βεβαιώσεων, γνωματεύσεων κτλ όποτε εσείς το ζητήσετε (πχ σε περιπτώσεις απώλειας κτλ)

 

- Το σύνολο των εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο οφθαλμοχειρουργικό ιατρείο είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Έτσι είναι δυνατόν να τις λάβετε είτε εκτυπωμένες, είτε σε ηλεκτρονική μορφη μέσω DVD ή ακόμη και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλος ο εξοπλισμός είναι συνδεδεμένος μέσω δικτύου ώστε να είναι δυνατή η άμεση διασύνδεση και εύρεση όλων των εξετάσεων στις οποίες έχετε υποβληθεί

 

- Στις συνταγές ή άλλου είδους γνωματεύσεις και έντυπα που λαμβάνετε υπάρχουν πλέον και κάποιες παραπομπές στις ηλεκτρονικές ιστοσελίδες του ιατρείου. Έτσι είναι δυνατόν να ανατρέξετε σε αυτές οποιαδήποτε στιγμή ώστε να πληροφορηθείτε με περισσότερες και πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες, οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με την πάθηση σας ή την θεραπεία σας. Για παράδειγμα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και οδηγίες για την μετεγχειρητική σας αγωγή, για τον τρόπο που πρέπει να χρησιμοποιείτετα γυαλιά σας, τις λεπτομέρειες σχετικά με παιδο-οφθαλμολογικά θέματα κτλ

 

facebookyoutube- Τέλος έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε ή να κλείσετε ραντεβού μαζί μας με όποιον τρόπο σας είναι πιο εύκολος: μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, μέσω email ή ακόμη και με τη χρήση των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δεσμευόμαστε να εμπλουτίζουμε συνεχώς αυτές τις δυνατότητες στο μέλλον, με γνώμωνα την παροχή ακόμη καλύτερων και πληρέστερων υπηρεσιών !